Qui som


El fet de voler ajudar als altres

Ens complau enormement fer-vos coneixedors del nostre projecte, és un projecte d’amor on la presència de molta gent en cadascuna de les seves etapes ha estat molt important, un projecte com el nostre va fl
orir des de l’escalfor i la sensibilitat d’una gran Mestra que ens va oferir la possibilitat de fer camí amb ella, de créixer i de fer-nos un treball molt gran a nivell d’aprenentatge i també d’acceptar amb humilitat que un aprenentatge mai s’acaba i que l’hem d’integrar al nostre estil de vida.

Ens estimem molt aquest projecte i l’atresorem amb tot l’amor que tenim. En el seu moment totes les persones que l’integrem vam fer lliurement una tria que fa que la nostra vida tingui sentit, els cinc principis del reiki són pura senzillesa però un cop els tens com a estil de vida, vas veient com aquesta es transforma creant un tot que és puntal en el teu present i en el teu ara.

El fet de voler ajudar als altres des de la gratuïtat, aquest treball de servei amorós dedicat i entregat generosament ens fa viure realment qui som, quins valors ens mouen i com els podem donar a conèixer. Naixem on el primer contacte que tenim és el de dos éssers que ens cuiden, ens abracem, ens alimenten, ens estimen, i el millor del millor: ens donen la vida. Més endavant anem prenent consciencia del nostre cos, de qui som en essència i fent possible que es doni què és el que realment volem fer en aquest món i definitivament fem una tria, la tria de dedicar una part del nostre temps a fer un regal a tots aquells que volen rebre ajut i ens esperen. Aquí comença tot el nostre aprenentatge des de l’anonimat, sentint-nos escoltant amb molta sensibilitat les necessitats de qui ens ho demana , treballant-nos la paciència, la serenitat La humilitat, la perseverança i el coratge que ens recorda sempre, que quan les situacions es compliquen, la capacitat de donar és la que prioritza .

Gràcies Maria Antònia per haver fet possible aquest projecte d’amor. Gràcies als que heu deixat la vostre empremta.

Gràcies a tots el que hi sou presents, membres de la junta directiva, coordinadors de gestió, coordinadors i voluntaris, pel vostre treball inspirat, generós i entregat.

Gràcies visitant per llegir-nos i dedicar part del teu valuós temps en fer-nos aquest regal, des de reiki ajut tens les portes ben obertes a compartir aquesta tria amb nosaltres.

Amb molt d’amor.

Pilar


reikiajutsecretaria@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada