Que fem

REIKI AJUT CALELLAIniciem aquest nou projecte amb l’emoció del primer projecte de reiki ajut.

A l’hospital de Calella ens han obert les portes que aviat travessarem per portar la llum de les nostres mans a qui ho necessiti.

És emocionant començar una tasca nova i, alhora, un repte al que ens presentem com els nens, plens de curiositat i plens de ganes d’escampar la nostre il·lusió i afecte per totes les sales,


Ens vols acompanyes?Posa't en contacte en reikiajutcalella@gmail.comREIKI AJUT ICO

Des de fa temps també som presents a la unitat oncològica del l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, que pertany a l'ICO (Institut Català d’Oncologia).

El voluntariat compromès amb aquest servei amorós i entregat fa reiki presencial a tots els malalts oncològics que ho desitgen mentre estan fent el tractament de quimioteràpia o bé als que venen a visita mèdica.

També oferim la nostre teràpia, si així es demana, a l'acompanyant que fa costat al malalt.
A l'hospital de dia hi ha una sala habilitada per a fer els tractaments de reiki on expliquem que és el reiki a qui vulgui acostar-se.

Des d’aquest voluntariat ens sentim molt orgullosos i agraïm la possibilitat per l’experiència de creixement compartida amb els pacients.

Donem les gràcies a tots els pacients i familiars que ens esperen i confien en el reiki, així com al recolzament que per part del personal sanitari.

Reiki ajut és a l'ICO cada dimecres de 10 del matí a les 13.00 hores.

Ens vols acompanyar?  

reikiajutico@gmail.com

REIKI AJUT MÓN

Des de Reiki Món proposem als nostres voluntaris que un dia al mes, dediquin una terapia de Reiki a distància, per harmonitzar situacions de conflicte o desequilibri que afecten a un grup més ampli d´essers o de comunitats.
El nostre objectiu es dirigir les nostres energies i sensibilitats cap a un bé comú i universal. I les propostes que fem, intentem que despertin les emocions i la consciencia de pertànyer a una xarxa infinita on tot està inter-relacionat.
A tall d´exemple, en els darrers mesos, hem proposat fer Reiki a distancia per els següents àmbits:
  • - Protecció i cura del medi ambient marí, els essers que en formen part.
  • - Suport a persones que son, o han estat, víctimes de violencia sexual.
  • - Suport als perjudicats per unes situacions econòmiques que no han provocat, però que pateixen en les seves vides i entorns.
  • - Protecció a la infancia desafortunada per la incapacitat i manca de solidaritat dels seus governants.
Continuarem en aquest camí, des de Reiki món, per intentar conjugar les nostres voluntats de un món millor, més lliure i més solidari, amb lÉnergia Universal del Reiki.

T'apuntes?

reikiajutmon@gmail.com


REIKI AJUT URGENT

Reiki Ajut Urgent és un servei a l´abast de thothom que així ho demani i que es trobi en una situació greu que requereixi d´aquest ajut.

Si estàs en aquest cas o conèixes algú que estigui, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem dels requisits per tal d'estar dins una de les nostres rodes.

Qui entra en una roda de reiki urgent ho fa per un periode de cinc dies, durant aquest temps, cada dia el receptor va rebent reiki intensiu a distància. Un cop passats els cinc diez, si es creu convenient, es pot alargar una mica més el tractament, o be entrar en una de les nostres rodes de Reiki a distància.

Si ja ets terapeuta Reiki, i vols afegir-te al nostre projecte, pots demanar información a:

reikiajuturgent@gmail.com


REIKI AJUT DISTÀNCIA

Adreçat a persones amb procesos delicats o greus de salut i que poden tenir dificultat per acostar-se a un centre de teràpies.

El grup està composat per sis diferents rodes, les quals tenen capacitat per tenir cura de fins a sis pacients de manera simultànea.

Cada roda està composada per un grup de persones que, de manera alternativa, garanteixen un tractament diari durant un periode inicial de dos mesos. 

Al pacient o familiar se li requereix el seu consentiment escrit, e informes periòdics per tal d´estar al cas de la seva evolució.
Un cop iniciat el tractament, la nostre llum, les nostres caricies, les nostres vibracions acompanyaran al pacient en tot moment. La energía Reiki arribarà allà on faci falta.

Confia en l´Univers!!!!

Vens amb nosaltres?  

reikiajutdistancia@gmail.com


PROJECTE DONES QUE GRONXEN

Espai terapèutic on es combinen la terapia Gestalt amb el Reiki i el gronxament.

L´objectiu del projecte és donar suport i acompanyamet a dones que estan passant per un moment de malaltia, pèrdua o trastorns emocionals.

S´efectua en l´Associació de veïns del barri del raval a Badalona.


Cada dimecres per la tarda, de 16 a 19h, un grup de voluntàries de reiki i gronxament efectuen aquest servei junt amb la terapeuta Gestalt.


Vols afegir-te?.

Per a més informació:

reikiajutdones@gmail.com


REIKI AJUT GAVINES

Des de fa temps, estem treballant amb pacients del geriàtric Les Gavines, de Castelldefels.

Cada dissabte al matí, un grup de voluntaris de la nostra associació, realitzen sessions de reiki als pacients ingressats en aquesta residencia.

Als pacients més impedits, els hi fem a la seva habitació, per tal que també gaudeixin dels beneficis del Reiki.

Agraïm al personal sanitari la seva fantàstica disposició a la nostre tasca, la qual reverteix en un nombre més gran de tractament i de pacients beneficiats.
Vols apuntar-te?.

Per a més informació:

reikiajutgavines@gmail.com


REIKI AJUT LLORET

Ara farà una mica més d´un any que Reiki Ajut va començar un nou projecte de voluntariat al sociosanitari Lloret de Mar, provincia de Girona.

El sociosanitari és un petit hospital que pertany a la corporació La Selva-El Maresme i està dedicat a l´atenció d´avis, l´edifici compta amb un annex, l´Asil.

La majoria dels avis ingressats són dependents i van en cadira de rodes.

Ens sentim molt contents de poder tenir la possibilitat de fer un voluntariat com aquest, de saber que hi ha avis que ens esperen i et regalen sempre un somriure, el seu amor generós i la seva confiança en el reiki, la resposta del voluntariat és mútua. Cada dissabte és un dia d´aprenentatge viscut amb molta intensitat i inspiració.

Aquest voluntariat comença cada dissabte a les 10:30 i acaba a les 13h, hora en que els residents dinen.

Ens vols acompañar?.
reikiajutlloret@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada